SMARTIFACT - Coravid Accounting

SMARTIFACT

Title:

Description:

www.smartifact.ro

 

APLICAȚII SOFTWARE WEB-BASED

Dezvoltăm aplicații software de business intelligence pentru managementul digital al proceselor operaționale. Software web-based ( laptop / desktop și terminale mobile ) cu infrastructură creată de la zero pentru nevoile tale. Rezultatul este automatizarea fluxului de business și integrarea proceselor operaționale: CRM, BI, aplicații de stock management, aplicații de sales management, baze de date customizate, aplicații pentru gestionarea și proceselor operaționale, aplicații pentru raportări avansate de activitate și performanță financiară.

Avem în vedere best practice-urile din industria în care activezi și atunci când intrăm într-o industrie noup și nu avem expertiză, ne documentăm suficient și apelăm la consultanți de specialitate înainte să începem treaba.

APLICAȚII MOBILE NATIVE (ANDROID, IOS)

Dezvoltăm aplicații native pentru sistemele de operare mobile Android și iOS. Îți recomandăm aplicațiile native în detrimentul platformelor web responsive pentru o experiență superioară a utilizatorului, navigabilitate și evitarea compromisurilor survenite din limitări tehnologice. Statisticile generale de măsurare a traficului web din ultimii ani, ne spun ca numărul de accesări pentru pagini web de pe terminalele mobile depășesc procentual 60%. Te lăsăm pe tine să decizi, în funcție și de acest trend, dacă vei demara acum dezvoltarea unei aplicații mobile.

WEBSITE-URI / WEB DESIGN

Dezvoltăm website-uri cu arhitectură software complexă. Utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a reuși să acoperim pe deplin nevoile business-ului tău. Dezvoltăm soluții customizate, care se sincronizează ușor cu celelalte software-uri pe care compania ta le utilizează: ERP, BI, CRM, website, SharePoint, WMS, stock management, sales management și altele. Web design, web design, web design, web design, web design, web design, web design, web design, web design, web design, web design!

SEO / SEM / ANALYTICS

Aplicăm programatic și planificat regulile de SEO ale Google. În cadrul programului, vom seta clar scopul campaniei SEO, evoluția prognozată gradual și poziționarea finală a website-ului în motorul de căutare Google.

Ca ideologie, suntem adepții conceptului Organic SEO. Website-ul tău se va modifica în backend și frontend, odată cu modificarea algoritmilor de poziționare Google. Adaptabilitatea și flexibilitatea sunt esențiale în SEO. Ne documentăm și ne însușim know-how-ul din industrie la zi. Testările după modificările de SEO Core, sunt de asemenea foarte importante.

Folosim tehnicile de Search Engine Marketing (SEM). De ce? Contextele pieței în care activezi pot să fie extrem de dinamice. Prin SEM, augmentăm efectele SEO și mărim vizibilitatea website-ului în rezultatele Google.

DIGITAL MARKETING

Dezvoltăm strategii de digital marketing (#DM) adaptate nevoilor tale de business. Mix-urilei noastre se bazează întotdeuna pe analiză preliminară atentă și suficientă. Alegem strategia potrivită în concordanță cu poziționarea ta în piață, politicile comerciale și obiectivele tale pe termen mediu / lung.

E-mail marketing sau direct e-mailing: campanii automatizate de trimitere newslettere pentru promovarea ofertelor și campaniilor comerciale. Acțiunile de direct e-mailing, se realizează prin intermediul unor tool-uri specifice de marketing automation.

Noi utilizăm Campaignmonitor, unul dintre cele mai performante tool-uri de e-mail automation din piață. Vă ajutăm cu planificare pentru campaniile de e-mailing, concept / web design, implementare HTML platformă, e-mail pushing, analize și raportări complexe. Oferim de asemenea sincronizarea campaniilor de direct e-mailing cu acțiuni “call to action” în website-ul tău.

CONTENT MARKETING

Content-ul este informația pe care o distribui clienților și colaboratorilor tăi. Calitatea content-ului impactează puternic modul în care aceștia te privesc, felul în care gândesc și simt despre tine. Content marketing-ul pe care îl distribui influențează nivelul de încredere cu care clientul tău te creditează.

Content marketing-ul este știința care te ajută să optimizezi conținutul web pe care îl distribui prin intermediul diferitelor canale, către clienți și prospecți. Tehnicile de content marketing utilizează un set de reguli care eficientizează nivelul de percepție asupra informațiilor promovate.

Un content marketing creativ și inovator, combinat cu SEO și campanii de social media profesionale, crește nivelul de percepție pentru informațiile promovate. De asemenea, un content marketing de calitate face ca informațiile publicate pe website sau alte canale să fie ușor de găsit, atractive, cu potențial de “call to action”. Serviciul nostru de content marketing aduce brand-ul tău în fața prospecților și îi convinge să acționeze așa cum dorești. Cum? Ceea ce vei publica, va veni în întâmpinarea dorințelor și necesităților lor, prin intermediul unui conținut profesional targetat și de bună calitate.

IDENTITATE & BRANDING

Construim identitate de la zero. Manuale de identitate complete: logo-uri responsive cu reguli de utilizare, design website, elemente de branding, definire și reglementare utilizare fonturi, foi cu antet (*.DOC, *.XSLX, *.PDF – portrait și landscape), lay-out-uri PowerPoint, machete excel, concept design cărți de vizită, design plicuri personalizate, broșuri produse și servicii.

SOCIAL MEDIA MARKETING (SMM)

Azi călătoriile itinerante ale clienților nu mai sunt lineare – sunt conversații cu evoluție permanentă care nu se opresc la vânzare. Practica noastră de social media este bazată pe marketing, axată pe descoperirea avantajelor competitive și angajament față de brand. Dezvoltăm strategia de Social Media Marketing (SMM) și o activăm pe întregul peisaj social, oferind experiențe valoroase pentru public și făcând posibil un impact major asupra business-ului tău. Campaniile virale de social media marketing se sincronizeaza cu activitățile omonime din website-ul tău.


Leave a Reply


ro_RORO