1-1.jpg

Servicii contabilitate externalizate / contabilitate online!

Suntem Coravid Accounting din Cluj-Napoca și oferim servicii externalizate de contabilitate:

 • servicii de contabilitate primară
 • contabilitate financiară
 • contabilitate de gestiune
 • servicii salarizare
 • consultanță financiar-bancară
 • consultanță fiscală
 • consultanță înființări firme
 • consultanță închidere și radiere firme
 • întocmirea și înregistrarea documentelor în contabilitate
 • întocmirea bugetelor, organizarea contabilității de gestiune și analize financiare periodice
 • întocmirea situațiilor financiare intermediare și anuale
 • asistență în cazul inspecțiilor fiscale
 • asistență în procesul de auditare și pregătirea situațiilor solicitate de auditori
 • asistență în proiectarea și implementarea programelor de contabilitate
 • asistență în pregătirea manualului de politici și proceduri contabile
 • verificarea și/sau refacerea contabilității în caz de distrugere din cauze naturale
 • furnizarea de asistență temporară sau cu timp parțial.

servicii contabilitate Cluj, firma contabilitate online

Înființări firme IT

Infiintarea unei firme de IT este primul pas in dezvoltarea unei afaceri in domeniul tehnologiei. Va infiintam firma, dar nu doar atat: va ghidam in drumul spre succes! Va oferim un parteneriat, in primul rand avantajos pentru firma dumneavoastra; noi ne vom ocupa de toate aspectele juridice ale afacerii, pentru ca este important sa fiti informat si firma sa functioneze in legalitate. De asemeni, pe langa infiintari societati comerciale, puteti apela la noi si pentru infiintari pfa, pfi, ong, societati in comandita simpla, intreprinderi individuale si familiale, suspendare activitate, infiintari societati pe actiuni, cluburi sportive, etc. Va putem asista sau reprezenta in toate demersurile ulterioare infiintarii firmei. In plus, in cazul incheierii unui contract pentru contabilitate, veti primi 2 luni gratuite de servicii contabile si consultanta financiara.

Contabilitate online firme IT

Prin serviciul de contabilitate online firme IT, nu este nevoie să vă deplasați la sediul nostru sau în altă locație pentru a preda documentele lunare necesare. Acestea pot fi urcate sau transmise online, scanate sau în altă formă, direct în platforma gratuită pusă la dispoziție de către noi. Ca antreprenor știm că nu aveți nevoie să instalați tot felul de programe, aplicații mobile, software sau alte asemenea. De accea pentru serviciul de contabilitate online nu aveți nevoie decât de acces la internet. Contabilitatea online înseamnă servicii complete cum ar fi: rapoarte financiare, încasări, plăți, bilanț, balanță, contabilitate financiară, TVA, contracte de muncă, documente pentru ITM etc. Contabilitatea online cu ajutorul platformei noastre înseamnă multe alte beneficii: facturare gratuită, evidența task-urilor sau a lead-urilor, project management, monitorizarea conturilor bancare sau a tranzacțiilor recurente, live chat cu echipa și multe altele.

servicii contabilitate Cluj, firma contabilitate

Societatea noastra ofera solutii privind problemele financiar – contabile intampinate de orice firme pe parcursul desfasurarii activitatii. Noi ne adresam tuturor firmelor, inclusiv celor care au un compartiment de contabilitate. Daca nu aveti o firma, dar vreti sa infiintati una, puteti apela la noi pentru infiintari firme in Cluj-Napoca. Este bine stiut faptul ca externalizarea serviciilor de contabilitate sau a altor servicii contabile complexe care necesita mult timp si implicit bani pierduti poate duce la o scadere a costurilor alocate acestui tip de servicii de pana la 58%.Tendinta generala a tuturor societatilor este de a externaliza serviciile de contabilitate, lucru valabil pentru firme mici dar si pentru firme mari. Astfel se realizeaza economii de costuri considerabile iar raspunderea pentru calitatea inregistrarilor contabile este transferata asupra unei firme de contabilitate. Rentabilitatea unei firme poate fi grav afectata in cazul unui department contabil deficitar.

Firma servicii contabilitate Cluj – firma noastra vine in intampinarea necesitatilor societatilor din Romania, executand in mod profesionist lucrarile contabile specifice, de catre specialisti cu experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil. In acest fel managerii au posibilitatea de a se concentra mai bine asupra afacerilor proprii.

ro_RORO