Contabilitate firme firma contabilitate Cluj - Coravid Accounting

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing.

15 ani experiență în domeniul financiar-contabil

În anul 2016 am înființat societatea Coravid Accounting, după ce în prealabil am obținut toate acreditările necesare CECCAR. Oferim partenerilor noștri servicii de contabilitate și consultanță financiar-bancară, bazându-ne pe vasta experiență în acest domeniu. Vizăm exclusiv parteneriate de încredere și pe termen lung. Dorim să “traducem“ contabilitatea pe înțelesul fiecăruia și să vă fim alături în toate deciziile financiar-contabile.

Viziunea noastră este să devenim un punct de reper pe piața serviciilor financiar-contabile de înaltă calitate din Cluj-Napoca prin înțelegerea permanentă a cerințelor și prin capacitatea de adaptare la cerințele locale, garantând astfel și succesul partenerilor noștri.

Misiunea noastră este să înțelegem nevoile dumneavoastră și să vă oferim o gamă completă de servicii la cele mai înalte standarde, astfel încât să vă atingeți potențialul maxim.

Coravid Accounting

ÎNCREDERE

Pentru că externalizezi procese importante și te expui unor riscuri majore.


FLEXIBILITATE

Ne adaptăm schimbărilor legislative care se întâmplă constant.


ATITUDINE PRO-ACTIVĂ

Venim în întâmpinarea nevoilor tale pe linie financiar-contabilă.


Cum se desfășoară procesele?

Încercăm să asigurăm și să menținem standarde înalte din punct de vedere procedural. Astfel ne asigurăm că avem trasabilitate și consistență în mod permanent.


înregistrăm atent cerința
În domeniul financiar și contabil riscurile la care ne expunem sunt mari. Noi suntem conștienți de potența riscurilor și ne asigurăm că și partenerii noștri înțeleg riscurile financiare și consecințele asociate. Ca să fim siguri că am înțeles cerințele tale, procedurile noastre implică confirmări scrise ale cerințelor înregistrate.


rezolvăm / implementăm
Rezolvăm cerințele în spiritul legislației române. Ne asigurăm întotdeuna că urmăm îndeaproape condițiile prevăzute de lege, pentru ca afacerea ta să fie în siguranță. Implementăm toate proiectele financiare și contabile în conformitate cu procedurile Coravid Accounting și contractul de colaborare.


raportăm rezultatele
Raportarea rezultatelor obținute, verificarea validității și măsurarea eficienței proiectelor pe care le implementăm, reprezintă aspecte importante pentru consolidarea relațiilor de business și îmbunătățirea activițății pe care o efectuăm. Prin urmare raportăm sau confirmăm strict fiecare operațiune.

VINO SĂ NE CUNOȘTI

echipa Coravid AccountingRaluca Dragan @ Coravid Accounting

Raluca Drăgan

expert contabilOvidiu Dragan @ Coravid Accounting

Ovidiu Drăgan

consultant financiar


AVANTAJE COMPETITIVE

Cum ne diferențiem față de concurență?DE ÎNCREDERE
Externalizezi procese importante și te expui unor riscuri majore.


FLEXIBILITATE
Ne adaptăm schimbărilor legislative care se întâmplă constant.


ATITUDINE PRO-ACTIVĂ
Venim în întâmpinarea nevoilor tale pe linie financiar-contabilă.