Contabilitate firme noi pret contabilitate - Coravid Accounting

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas.
CENTRU DE RECUPERARE “UN ZÂMBET CU MIRA“

PROGRAM DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Coravid Accounting susține activ centrul de recuperare non-profit “Un zâmbet cu Mira“.

“Un zâmbet cu MIRA” este o clinică care își propune să asigure cele mai bune tratamente de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi neuro-motorii din familiile care intâmpină dificultăţi în a susţine financiar tratamentul acestora, dar şi să reprezinte un punct de reper pentru acești copii și pentru familiile lor, prin terapiile tradiţionale, terapiile revoluţionare – cum este aplicaţia MIRA (Medical Interactive Recovery Assistant) şi prin serviciile pe care le oferă, cu ajutorul specialiştilor în kinetoterapie şi recuperare medicală.
Asociatia Mira, CSR Coravid Accounting


centrul de recuperare "Un zambet cu Mira"
centrul de recuperare “Un zambet cu Mira”

Centrul de recuperare interactiva - Un zambet cu Mira
Centrul de recuperare interactiva – Un zambet cu Mira

CENTRUL DE RECUPERARE ‘UN ZÂMBET CU MIRA’

Ajută copiii cu dizabilități neuro-motorii

Obiectivul nostru este de a îmbunătăți dezvoltarea fizică, cognitivă și de limbaj a pacienților noștri, precum și de a le crește încrederea în sine și independența acestora. Pacienții noștri văd rezultate tangibile și durabile care le îmbunătățesc calitatea vieții și îi ajută să-și atingă întregul potențial.

VEZI PAGINA OFICIALĂ


Un Zambet cu Mira, CSR by Coravid Accounting
Un Zambet cu Mira, CSR by Coravid Accounting

www.unzambet.com
www.unzambet.com

Kinetoterapie clasică & terapie prin jocuri interactive

Recuperarea efectuată la centrul Mira se realizează atât prin intermediul procedeelor de terapie clasice, cât și cu ajutorul terapiilor revoluţionare precum soft-ul MIRA, o aplicație proiectată pentru a crea un proces de recuperare eficient, accesibil, distractiv și ușor de urmat.

Terapie clasica/ Kinetoterapia

Terapia prin mişcare, este un tip de gimnastică medicală care ajută la refacerea acelor funcţii ale corpului afectate de boală sau traumatisme şi la îmbunătaţirea nivelului funcţional al acestora şi se adresează tuturor vârstelor, de la bebeluşi nou născuţi până la copii mari.

DETALII


Terapia Vojta

Terapia Vojta se dovedește un extraordinar ajutor, în special in cazul tulburărilor de motricitate și dezvoltare ale sugarului, copilului mic și adultului, când tulburarea dezvoltării, respectiv leziunea creierului și / sau aparatului locomotor au fost cauza bolii.

DETALII


Terapia interactivă MIRA

Utilizează o aplicație dezvoltată de MIRA Rehab și se adresează adresată persoanelor cu dizabilități neuromotorii. MIRA utilizează senzori de urmărire a mișcării pentru a elimina lipsa motivaţiei pacientului; eficientizează procesul de recuperare fizică prin jocuri video.

DETALII


Terapia Cuevas Medek

Exerciții specifice destinate să provoace reacțiile automate ale copilului. Terapia se concentrează pe instruirea copiilor mici cu privire la mișcările de bază care conduc la ședere, în picioare și mers pe jos. Muschii sunt instruiți să facă aceste mișcări mai degrabă decât să fie exersați în mod izolat.

DETALII


Terapia prin zâmbete

Avem convingerea că ZÂMBETELE sunt uneoricea mai bună terapie, aşa că am introdus, ca activitate pilot ore de balet pentru câteva fetiţe cu afecţiuni neuromotorii și care altfel nu ar avea posibilitatea să participe la o astfel de activitate.

DETALII
MISIUNEA MIRA

Centrul de recuperare interactivă ”Un Zâmbet cu MIRA” își dedică potențialul și își canalizează întreaga activitatea în sprijinirea persoanelor, în special a copiilor cu afecțiuni de natură neurologică, ortopedică, reumatologică etc., care necesită reabilitare fizică și psiho-socială. În același timp, centrul sprijină procesul de reabilitare a celor defavorizați din punct de vedere social, psihologic, economic și educațional.ORIENTARE CĂTRE PACIENT
Punem accentul în primul rând pe starea de bine a pacientului, identificând atât nevoile de recuperare fizică cât și cele psiho-sociale, individuale.


INOVAȚIE
Prin îmbinarea kinetoterapiei cu joaca, transformăm dificultățile întâmpinate în procesul de reabilitare într-o experiență plăcută și accesibilă.


PROFESIONALISM
Prin capacitatea și experiența echipei, atenția la detalii și respectul acordat pacientului.


TRANSPARENȚĂ
În respectarea, fără excepții, a confidențialității pacienților.

ro_RORO